miércoles, 2 de enero de 2013

Pericos MiR: Èxit de la 5 ª recollida de joguines

Pericos MiR: Èxit de la 5 ª recollida de joguines: A la tarda d´ahir vam fer lliurament de totes les joguines recollides en aquesta cinquena edició de la campanya nadalenca de recollida de joguines.


Aquesta edició hem batut tots els rècords i el nombre de joguines recollides ha estat simplement espectacular.



Ahir vam comptar amb la presència de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló i de la Penya Espanyolista de Mollet del Vallès, en el cas dels primers és el quart any que hi col·laboren amb Pericos MiR, i en el cas dels segons debutaven en aquesta edició, ambdues penyes han estat clau per l'èxit obtingut en la recollida de joguines.



Aquest any també comptàvem amb la col · laboració del CD Montcada, i sens dubte la difusió i gran col · laboració d'aquesta entitat ha estat també fonamental en aquesta edició. Des d'aquí agraïm als nostres amics de Montemlo, Mollet i al CD Montcada la seva col · laboració en aquesta solidària iniciativa, així com a tots els comerços que durant aquests dies han anat emmagatzemant totes les joguines, i com no a totes i cadascuna de les persones que han donat les seves joguines perquè cap nen es quedi sense un somriure en aquestes dates tan assenyalades.



Gràcies a tots / es!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario